Seqüència didàctica per aprendre a argumentar | Universitat de Vic, Universitat Autònoma de Barcelona i Institut del Voltreganès | març 2012

Classe de 3rA, amb Xavier Coromina i Montserrat Vilà

Aquest bloc conté els materials per a la implementació d’una seqüència didàctica per aprendre a argumentar i els resultats obtinguts amb els alumnes de 3r d’ESO de l‘institut del Voltreganès de Masies de Voltregà (Osona). Donem les gràcies al professor del grup, en Xavier Coromina, i la professora Carme Vilà per fer possible l’experiència.

A la secció Materials trobareu els documents que vam fer servir per dur a terme la seqüència. Per veure els documents que van elaborar els alumnes de 3r d’ESO, feu clic sobre els grups d’alumnes que trobareu a la part de dalt a la dreta d’aquesta pàgina.

Els autors dels materials som en Llorenç Comajoan (Universitat de Vic) i la Montserrat Vilà (Universitat Autònoma de Barcelona). Si us interessa posar en pràctica els materials o voleu fer-nos alguna pregunta o suggeriment, ens podeu escriure a: lcomajoa@gmail.com o montserrat.vila@uab.cat.